Μήνυμα Υποψηφίου Δημάρχου

Ελασσονίτες και Ελασσονίτισσες

Η Ελασσόνα και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου σήμερα καταρρέει. Τα σημάδια υποβάθμισης τα βλέπουμε καθημερινά και τα βιώνουμε όλοι.

Η αλλαγή στη σκέψης μας είναι αναγκαία. Όλοι γνωρίζουμε ότι κάτι άλλο πρέπει να γίνει. Όλοι γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε μία ομάδα με φρέσκες ιδέες και ικανότητες. Ομάδα που είναι ικανή να διαχειριστεί τα άσχημα και να τα μεταμορφώσει σε χρήσιμα αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας.

Σήμερα, ερχόμαστε και σας καταθέτουμε την πρότασή μας.

Μία πρόταση που δεν έχει σχέση με υπερυποσχέσεις και μη υλοποιήσιμες δεσμεύσεις που κύριο σκοπό έχουν να υφαρπάξουν την εκτίμηση των πολιτών.

Μία πρόταση με ρεαλισμό προσανατολισμένη στις ανάγκες της κοινωνίας μας δίνοντας έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην εξωστρέφεια που τόσο πολύ λείπει στην περιοχή μας.

Εμπιστοσύνη

Με κριτήριο το γεγονός ότι θέλουμε να κάνουμε έναν Δήμο δίκαιο για όλους και όχι για μερικούς ζητούμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας.

Δώστε μας την ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλους ότι η δικαιοσύνη και η διαφάνεια είναι η σημαία μας στον αγώνα που ξεκινήσαμε...


Σας ευχαριστώ όλους!!!

Νίκος Γάτσας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας

Παρουσίαση Ονόματος & Εμβλήματος